Forum namijenjen posredstvu između zamjene/posudbe igara, boljem upoznavanju naših sugrađana kroz prizmu gaminga te postavljanju temelja nekim budućim prijateljstvima. |
|
| Skidanje sa rapida,megaupload-a,fileserva.... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
smartbox n00b
Broj postova : 6 Karma : 4988 Join date : 08.04.2011
| Naslov: Skidanje sa rapida,megaupload-a,fileserva.... pet tra 08, 2011 1:18 pm | |
| Evo jedan savjet za skidanja sa servera tipa rapishare,megaupload,fileserve..... bez klikanja i cekanja, 1)korak skinete program cryptload 2)korak u njegovom settingsu postavite skidanje 1 po 1 file 3)korak moze i bez njega, svi oni koji imaju neki premium account mogu upisati podatke za dotični, a ako nemaju skidaju sve free 4)korak na željenoj web stranici gdje imate linkove za vašu igru ili nešto drugo odaberete ctrl A i ctrl C (sve selektirate i sve kopirate) 5)korak importirate u cryptload sve što ste kopirali i program sam prepoznava razliku između linkova i teksta web stranice i dodaje na listu skidanja vaše linkove, i tako na isti način možete ubaciti brdo toga, a program sam vodi brigu o skidanju, uglavnom ima tu još razno raznih mogućnosti.....
za početak ovoliko
| |
| | | duxqwe Administrator
Broj postova : 935 Karma : 6388 Join date : 21.12.2010 Age : 34 Lokacija : Kaštel Lukšić
| Naslov: Re: Skidanje sa rapida,megaupload-a,fileserva.... pet tra 08, 2011 3:21 pm | |
| Svaka čast!!! Ja sam, dok sam još skidao upakirane stvari, koristio jdownloader. Dobar program kojem samo uneseš linkove zip datoteka i on ih sam skidao tj. odbrojava do početka novog skidanja ako nemate premium account. | |
| | | my_SQL Beginner
Broj postova : 33 Karma : 4864 Join date : 10.09.2011 Lokacija : Kaštel Kambelovac
| Naslov: Re: Skidanje sa rapida,megaupload-a,fileserva.... pet oľu 02, 2012 8:58 am | |
| Ja koristin jdownloader, i zadovoljan san sa njin. Nije sad da san neki fan čekanja (nisan, al mi ne smeta), ali briga me, mogu pričekat malo. Ali evo sad otkad je došla ACTA, SOPA, PIPA i te gluposti, ne skidan puno... | |
| | | alfa166 n00b
Broj postova : 9 Karma : 4655 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Istočno od raja
| Naslov: Re: Skidanje sa rapida,megaupload-a,fileserva.... pon oľu 05, 2012 9:49 am | |
| mipony je ok, imam account trenutno samo na netload, fileserve platio i nakon 2 dana uveli ovo novo sr..., tako da izgubio eure... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Skidanje sa rapida,megaupload-a,fileserva.... | |
| |
| | | | Skidanje sa rapida,megaupload-a,fileserva.... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|