Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum namijenjen posredstvu između zamjene/posudbe igara, boljem upoznavanju naših sugrađana kroz prizmu gaminga te postavljanju temelja nekim budućim prijateljstvima.

Početna stranicaGalleryPretraľnikLatest imagesRegistracijaLoginFacebook grupaYoutube channel

The Polar Express ( Ps2 )

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Zoks
Recenzent
Zoks

Broj postova : 518

The Polar Express ( Ps2 ) Empty
PostajNaslov: The Polar Express ( Ps2 )   The Polar Express ( Ps2 ) Emptysub tra 30, 2011 7:25 am

Orginalni naslov: Der Polarexpress
[ eng.,njem.,franc,spanj. itd.]

Neznani junak s jos neznanih drugara putuju s magicnim vlakom na Sjeverni pol na Bozic.

Dolazi kondukter i trazi vozne karte...,neka djeca ih nemaju ( 3 ) karte,jer ih je ukrao zlocko lutak Scrooge ( lutka na koncima )i sakrijo po vagonima,inace s nj.ce ce djecak da bori i Scrooge nevoli da ga se udari u crveni nos i jako se naljuti

Igra je kombinacija istrazivanja,suljanja,igri na vrijeme i mini igra + bonus skupljanje raznih djelova od igracaka
Bonus dodatak se nemore igrati jer uz igru nije dosla: EyeToy USB Camera

Borbe: Gadjanje s hranom,loptami, plisanim igrackama,grudama snijega.

Skupljanje zlatnika: Kad ih se skupi ( 20 ) dobije se zivot

Najkomplikovanija mi je bilo: Poglavlje ( 3 ),masinovodja / lozac: Tu sam se jako dugo zadrzao jer nisam uspijo odgonetnuti kako da pritiskam oznake: GORE,DOLJE,LJEVO,DESNO,ovo je igra memorije moraju se zapamtiti ( 4 ) oznake u ( 2 ) serije po vise etapa.
Poglavlje ( 4 ),isto ko u poglavlju ( 3 ) - Igra memorije: Treba posluziti vrucu cokoladu pamcenjem dugmica

Poglavlje ( 6 ): Djeca su stigla na Bozic i kraj igre,nikad kracu igru nisam igrao

[Vrh] Go down
harley_quinn
Moderator
harley_quinn

Broj postova : 432

PostajNaslov: Re: The Polar Express ( Ps2 )   The Polar Express ( Ps2 ) Emptysub tra 30, 2011 11:10 am

hahah to je nesto taman za mene i moje zivce Very Happy
[Vrh] Go down
http://sonjecka.blog.hr
duxqwe
Administrator
duxqwe

Broj postova : 935

PostajNaslov: Re: The Polar Express ( Ps2 )   The Polar Express ( Ps2 ) Emptypon svi 02, 2011 9:09 am

Gledao sam crtić. Super je. Kao i reca.

Živio Zole! Wink
[Vrh] Go down
Zoks
Recenzent
Zoks

Broj postova : 518

PostajNaslov: Re: The Polar Express ( Ps2 )   The Polar Express ( Ps2 ) Emptypon svi 02, 2011 9:42 am

Nisam gledo crtani / film itd.
Cita sam GameSport..,igru su toliko izruzili Rolling Eyes ,ali skoro sve izruze,pa pomislim da nevaljaju,ali srecom je tu youtube Exclamation
[Vrh] Go down
harley_quinn
Moderator
harley_quinn

Broj postova : 432

PostajNaslov: Re: The Polar Express ( Ps2 )   The Polar Express ( Ps2 ) Emptypon svi 02, 2011 11:51 pm

meni je crtic bio zakon. U ono doba, dosta napredna i zanimljivo drugacija animacija.
[Vrh] Go down
http://sonjecka.blog.hr
Sponsored content

PostajNaslov: Re: The Polar Express ( Ps2 )   The Polar Express ( Ps2 ) Empty

[Vrh] Go down

The Polar Express ( Ps2 )
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.