[ eng.]
Ocjena cista 10-ka !
Legendarni Arkada Gauntlet oziviljava opet na neobican nacin u ovoj prici.
Na putu svoje vlastite proslosti, gubi se mocni car u svojim mislima i nocnim morama. Od strane cara zarobljeni u trajanju od 2 stoljeca krecu 4 besmrtna junaka osvete zeljna u potragu za svojim muciteljima. Tijekom svoje kampanje, moraju se suociti sa posljedicama vlastitih akcija i gledati kako se svijet raspada oko njih. "Seven Sorrows" je savrsen spoj fantazije i borbenih elemenata RPG - ea, izazov za svakog igraca !
Igra ima 4 borca koja moze da se odabere !
Ja sam odabra ratnika s sjekirom + magicni napadi,ali svejedno je ni ostali nisu losi kad se igra na tezinu pocetnik i igra se dosta lako i brzo zavrsi,najvise se ima problema s bossovima ali to je samo prvi puta tesko.
U igri se unistavaju generatori iz kojih izlaze vojnici,ali prije negoli ih se unisti treba ih sto vise tamaniti da se dobije sto vise EXP za koje se poslije dobiju u pocetku 3 boda,pa 2 i na kraju po 1,oni sluze za povecanje obrane,povecanje regeneriranje mane i zivotnog statusa.
Skuplja se zlato za koje se kupuju tehnike,zlato se nalazi u skrinjama,ali neke skrinje kriju iznenadjenje SMRT koja isisava polako zivotni status,ubija ju se s ( R2 ) koristeci manu i zato treba paziti kod otvaranja skrinja da je mana dovoljno popunjena.Smrt se uvijek ( 100 % ) nalazi gdje imaju 3 skrinje zajedno a moze biti gdje ima vise skrinja rastrkanih..,zato oprez !
Kljucevi ( 3 ) srebrni,zlatni i magicni.
Bossovi se pobjedjuju dosta lako,samo drzati blok i napadati,za neke je najbolja tehnika kao za prvog slamnatog koji se nalazi u selu kojeg je poharala kuga,treba upotrebiti tehniku gorenje izvrtanjem zapaljivih posuda + ( trokut + kocka ) ovu tehniku treba kupiti najprvu ( 200 gold ).
Finale boss najlaksi za srediti,treba aktivirati ( 4 ) katapulta i gotovo !
Popis Levela:
- City Under Siege
- Dungeon Passage
- Plague Town
- Shipbuilder Village
- Sunken Harbor
- Ancient Forest
- Standing Stones
- Stone Golem
- Imperial City
- Imperial Palace
- Throne Room
- Imperial Dungeon
- Dungeon Deeps
- Underworld Crossing
- Deep Fortress
- Caldera
Meni je igra ko da igram G.of War,tako dobra grafika itd !
--------------------------------------------------------------------------------