Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum namijenjen posredstvu između zamjene/posudbe igara, boljem upoznavanju naših sugrađana kroz prizmu gaminga te postavljanju temelja nekim budućim prijateljstvima.

Početna stranicaGalleryPretraľnikLatest imagesRegistracijaLoginFacebook grupaYoutube channel

inFamous 2 (PS3)

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
IvanPetric97
Rookie
IvanPetric97

Broj postova : 101

inFamous 2 (PS3) Empty
PostajNaslov: inFamous 2 (PS3)   inFamous 2 (PS3) Emptyuto srp 26, 2011 11:46 am

Sucker Punch, SCE

inFamous 2 se nadovezuje na priču prvog inFamousa. Igra odmah počinje napeto u borbi s The Beastom. Cole jedva preživi i odlazi u New Marais, grad na jugu SAD-a. U New Maraisu upoznaje Doktora Wolfa koji mu daje RFI - sredstvo s kojim može poraziti The Beast-a. Za korištenje RFI-a mora skupiti 6 Blast Core-a. Tu počinje nova pustolovina. Kao i u prvom nastavku, Cole-u je važna karma. U sakupljanju mu pomažu dva conduita vođena umjetnom inteligencijom, Nix i Kuo. U igri postoji 40 Story misija i 60-ak Side misija. Najveća novost je UGC (User generated content), alat koji igračima dopušta da kreiraju vlastite misije, slično kao u LittleBigPlanetu. Grafika je značajno unaprijeđena u odnosu na prvi inFamous.

Igra je vrhunska i mislim da bi je svatko trebao odigrati, čak i oni koji nisu odigrali prvu igru.

Za one koji nemaju inFamous: Uz dvojku se dobije kod kojidaje 50% popusta na prvu igru.(100 kn) Mogu vam prodati taj kod, meni ne treba.

Još trebam završiti igru na Hard pa cu dobiti platinu.

Ocjena 9/10
[Vrh] Go down
duxqwe
Administrator
duxqwe

Broj postova : 935

inFamous 2 (PS3) Empty
PostajNaslov: Re: inFamous 2 (PS3)   inFamous 2 (PS3) Emptyuto srp 26, 2011 10:30 pm

Svaka čast Ivane, odrecenzirao si svoje. Skromno ali precizno. Razz

P.S. A što se tiče infamousa ptvog, ako se uzme da je ta igra bila dio ponude "welcome back" programa, kupovina prvog djela, pa makar i u pola cjene i nije baš rentabilna.

P.S.1. Si sinjo da nan dolazi L.A. Noire Very Happy
[Vrh] Go down
IvanPetric97
Rookie
IvanPetric97

inFamous 2 (PS3) Empty
PostajNaslov: Re: inFamous 2 (PS3)   inFamous 2 (PS3) Emptysri srp 27, 2011 12:02 pm

Ja sam skinuo inFamous na "wellcome back-u", ali ako netko nije...

Vidio sam za L.A. Noire
[Vrh] Go down
IvanPetric97
Rookie
IvanPetric97

inFamous 2 (PS3) Empty
PostajNaslov: Re: inFamous 2 (PS3)   inFamous 2 (PS3) Emptyčet srp 28, 2011 12:00 pm

EDIT: Dobio sam i platinu
[Vrh] Go down
Sponsored content

inFamous 2 (PS3) Empty
PostajNaslov: Re: inFamous 2 (PS3)   inFamous 2 (PS3) Empty

[Vrh] Go down

inFamous 2 (PS3)
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» InFAMOUS 2 PS3