[ eng.njem,fran.spanj.ital.]
- Carl Fredricksen zivi sam i zeli ostvariti san svoje preminule supruge. Ona je zeljela kuću NA najljepsem mjestu na svijetu: Paradise Falls. Carl cee biti prisiljeni ici u staracki dom, i tako.....
- Igra je katastoofa,igrivost nikakva...,imaju 2 igraca 1P i 2P i mozes odabrati 1-nog ili drugog po potrebi,ali ako odaberes nekog od nj.npr.1P / 2P i s prvim prodjes po stazi gdje cu jezevi,ovaj drugi ide samostalno i neizbjegava jezeve i gubis HP isto je i s osama ili padnu u provaliju itd. ?
- Igru sam igrao do zmije gdje je trebas namamiti da zagrize elek.jegulju i sta se dogadja ako vodis igraca,drugi uvijek ostane iza i zmija ga stigne,a s prvijem nemozes otici daleko kad se zaustavi drugi nemozes dalje,ako prebacis s prvog na drugog kojeg je okruzila zmija onaj prvi se automatski vraca nazad k ovome kod zmije ?
Mnogo puta su ih ubili iako imas mamce koje bacas zmiji ali dzaba - k a t a s t r o f a .
- Pobjedio sam zmiju i jos malo igrao i odustao.igra bi se igra vjerovatno lakse u paru na 2 controllera ? !
Inace ovu sam igru kupio po narudzbi i kad sam zavrsijo svoje nisam imao igara i imao 2 djecije UP i L.B.Planet isa sam probati i vrlo bzo sam s nj.zavrsijo,bas i nevolim ove djecije igre jer su neke preteske za igrati i samo se iznerviras.