| Kolekcija Retro Igara | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
AlexY Moderator
Broj postova : 238 Karma : 5341 Join date : 11.01.2011 Age : 34 Lokacija : Split (Plokite, blizu Crasha!)
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara uto oľu 08, 2011 5:22 pm | |
| Ajme, šta ćete sve vidit do zadnjeg, jooooo... | |
|
| |
harley_quinn Moderator
Broj postova : 432 Karma : 5598 Join date : 19.01.2011 Age : 41 Lokacija : Split (Manus,Kman)
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara uto oľu 08, 2011 8:37 pm | |
| damn,morala sam ici na posao ,a spika je igra bez da ja gledam i pobio ih sve. Jos mu ostala zadnja dve pih,ne isplati mu se kupvoat igra kad tako brzo odigra | |
|
| |
Zoks Recenzent
Broj postova : 518 Karma : 6247 Join date : 25.01.2011 Lokacija : Ul.vjecitih duznika i vjecitih nezenja ;-])
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara uto oľu 08, 2011 8:47 pm | |
| Taki sam i ja igrac,odnosno mi smo Igracine,dajte mu igru na jeziku koji ne razumije."lako" je igrati igru kad sve razumijes . Meni sestra kaze..,ko bi tebi igara | |
|
| |
harley_quinn Moderator
Broj postova : 432 Karma : 5598 Join date : 19.01.2011 Age : 41 Lokacija : Split (Manus,Kman)
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara sri oľu 09, 2011 12:29 am | |
| hehehe evo špika je prosao igru u 7 sati igranja i jos brisemo suze od filmica kojeg smo upravo odgledali. Sad ce igrat hard mode,a ja jos skupljam hrabrost | |
|
| |
Zoks Recenzent
Broj postova : 518 Karma : 6247 Join date : 25.01.2011 Lokacija : Ul.vjecitih duznika i vjecitih nezenja ;-])
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara sri oľu 09, 2011 9:32 am | |
| ( 7 h ) ,pa brzi je i od Sport Billy-a,to je neka Kinder Spiele Ako je to iz prvog puta za ( 7 h ),svaka cast ! Ovu sto ja igram Headhunter - Redemption,odigro sam ( 40 % ) za ( 09 : 13 min.),ali ovdje nije uracunato ono kad pogine,i vrne te nazad na polaznu tocku. Zato to vrijeme i nije tocno koje pamti m.card U ovoj igri je tesko napredovati brzo,jer moras koristiti naocale za skeniranje,i mora se sporo prelaziti preko predmeta itd.jer ako brze ne registrira manje predmete,a skenerom treba nekad pretraziti i veliku dvoranu i naci npr.mjesto na zidu itd.da pokaze da je to mjesto,e kad ga otkrije s ( L1 se drzi pritisnut + R1 ) za otkrivanje detalja,odnosno dali treba pucati,postaviti C4 itd.,itd. Onda tu su i Code - Disks kojega treba Hacken da bi se dekodirao. A i ja uvijek igram igru stealth,pa i tu se vise vremena potrosi negoli da se ide u sukob s njima. Jucer sam skoro ( 2 h ) potrosio da zastitim "Che",moram je stititi snajperom...,vec sam poco gubiti strpljene i pomisljati...,dali je uopce moguce je zastititi i na kraju sam uspijo a bilo je na knap jer joj je ( HP ) bijo na minimumu - minimuma. | |
|
| |
harley_quinn Moderator
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara sri oľu 09, 2011 2:02 pm | |
| ma dobro on igra,rijetko ga ubiju. Na memory kartici pise 7:30 minuta s tim da smo dobili zivcani slom. Taman je ubio zadnje kolosa i ono nabrijali se da vidimo zavrsnu pricu,kad ono u ponoc i 30 netko nam lupa po prozoru, dvi pripite frendice nam upale namaskirane u stan da se pokazu kakve su bile na karnevalu,a ono animacija ide i ne mozes je zaustavit. Poludili smo, dozivili zivcani slom i onda je Špika opet morao prelazit zadnjeg kolosa da vidimo animaciju kako treba,al isplatilo se,debelo! Nakon igre stvorila se opcija hard mode pa cemo vidit koliko ce mu za to trebat vremena jucer sam taman citala stari boje PSX-a ,bio clanak o ICO,a na iducoj strani Headhunter AL mi se cini ta to nije igra za mene | |
|
| |
Zoks Recenzent
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara sri oľu 09, 2011 6:30 pm | |
| Morati ces se preseliti u soliter ili napraviti nastambu visokom drvetu da vas neuznemiravaju "uljezi" Ja neigam na ostale tezine jer ima puno igara i nestignem,neke mi naruce i onda ih odigram sto prije da kupac neceka i nepredomislise. Inace harley ina exsuzivno pravo da prva bira s popisa,a ostalima sta ostane Meni je bitno da je igra u trecem licu,a Headhunter je tezak za igrati ovo "auto-target" problem,treba sacekati da se onaj krizic umiri unutar kruga,pod uvjetom da se ne pomjeras i da meta miruje,a moras se kretati + okreti,a i meta ne stoji,jer je laka meta kad je Leeze staticna. Proso sam ( 56% ) igre za ( 18 : 34 min.),a jos tome treba pridodati ( 10-tak h ) za nespjele misije i YOU DEAD | |
|
| |
AlexY Moderator
Broj postova : 238 Karma : 5341 Join date : 11.01.2011 Age : 34 Lokacija : Split (Plokite, blizu Crasha!)
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara sri oľu 09, 2011 8:19 pm | |
| Jej, hard mode! Ne zaboravite i time attack i penjanje na Secret Garden i obilazak skrovitih mjesta po poluotoku. | |
|
| |
harley_quinn Moderator
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara sri oľu 09, 2011 9:32 pm | |
| - Zoks je napisao/la:
Inace harley ina exsuzivno pravo da prva bira s popisa,a ostalima sta ostane hvala na povlastici i sto se mene tice kad ti narucim igru mozes je drzati i na miru igrati jer ja se necu preomisliti Alexy - kaze špika da je sve prosao to,samo pita kojem poluotoku? da ga sjetis. | |
|
| |
AlexY Moderator
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara sri oľu 09, 2011 10:09 pm | |
| Oh ma mislio sam poluotok općenito. To je cijeli Forbidden Lands, jedan veliki poluotok, jelte.
Ima jedna plaža, pa jedan skriveni slap, pa šumica mala, pa oaza, pa nekih sejv templea bez neke velike svrhe po nizinama i tako to. Veoma lijepo. | |
|
| |
harley_quinn Moderator
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara čet oľu 10, 2011 7:32 pm | |
| ajmeee tome smo se bas divili,predivnoooo | |
|
| |
harley_quinn Moderator
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara pon ruj 26, 2011 11:43 pm | |
| ulov s ovotjednog buvljaka treba ga malo ocistit da proradi,al fino je ocuvan sad imam 4 komada,dva rade savrseno,druga dva trebaju cackanje 20 kn buvljak ovo smo dobili za 30 kn uz action-man gratis nas prvi NES | |
|
| |
duxqwe Administrator
Broj postova : 935 Karma : 6392 Join date : 21.12.2010 Age : 34 Lokacija : Kaštel Lukšić
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara pon ruj 26, 2011 11:54 pm | |
| Ah, ah, te rudimentarne konzole. | |
|
| |
AlexY Moderator
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara čet ruj 29, 2011 9:12 am | |
| Ajme ja bi tia taj NES. ;_; | |
|
| |
BigBucky n00b
Broj postova : 7 Karma : 4143 Join date : 05.08.2013 Lokacija : Mertojak, Split
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara pon kol 05, 2013 12:12 pm | |
| evo drago mi je da i u Splitu ima ovakav forum, ja skupljam samo retro konzole i igre ali u mint stanju , imam vrlo lijepu kolekciju i konzola i rijetkih igara , ako neko ima nešto nes, snes i n64 igara za zamjenu neka se javi većinom me rjeđe stvari zanimaju , također i prodajem konzole i igre koje su mi duple | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kolekcija Retro Igara | |
| |
|
| |
| Kolekcija Retro Igara | |
|