O Bože đe'm nađeDakle, pred sve one logističke planove koje smo prostrli na kavi, pobjedio je moj da se udružimo s malim
Tonijem.
Pa, kako je to počelo, može samo znat
AlexY koji je nazočio prvoj kavi i razgovoru s
"Malim vilenjakom".
Al' nećemo ovdje o njemu, mi smo glavni akteri (bar na ovom forumu i narednim redovima)...
Najhrabriji GST članovi su se po mojem očitovanju bacili u koštac sa skupljanjem para, intezivno, nakon moje opće prozivke na facebook-u 24.11.
U tih 20 dana skupile su se donacije s raznih krajeva. Duh je bio nadjačan, a odluke i nagađanja o kupovini su bile realizirana u kratkom vremenu.
Pošto je poklon bio namijenjen dječjem odjelu, u bolnici, u na Firulama, a mi smo gamerski forum (bar se pokušavamo furati na tu spiku), najbolji izbor za poklon se pokazao Nitendov Wii.
I tako 13-tog, ne petka, već utorka krenuli smo, ja,
AlexY i
Lucky13, u express shopping konzole. Na kraju kad smo ju kupili treba se zahvaliti
AlexY-u koji je istu večer, u utrci s vremenom (do idućeg jutra, kada je bio posjet) strpljivo proučava i uspješno "crackirao" tj. piratizirao konzolu, te time uštedio 250 kn modificiranja u dućanu.
Jutro je došlo brzo, dan je bio lijep, prepoznavali smo se po crvenim kapicama, mada su neki izvisili radi obaveza i viših sila, posjetioci makar desetkovani, bili su čvrsti u svom naumu da se popnu do vrha bolnice i daruju te poklone.
Kad smo ušli u igraonicu, nismo vidili baš puno djece i publike koja je bila u deliriju, niti smo doživjeli naročite ovacije kao primjerice kad fudbaleri izlaze na stadion... ali s ponosom smo ostavili tu malu relikviju od Wii-a u ormar, jer će jednom sigurno nekom poslužit da ubije vrime i dobro se zabavi.
Eto to je ta ekipa...Kao sad ozbiljna... Pokloni na jednom mjestu...Ovo je Toni malo demonstrirao svoju likovnjačku stranu...Pa mene potpisa...