Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum namijenjen posredstvu između zamjene/posudbe igara, boljem upoznavanju naših sugrađana kroz prizmu gaminga te postavljanju temelja nekim budućim prijateljstvima.

Početna stranicaGalleryPretraľnikLatest imagesRegistracijaLoginFacebook grupaYoutube channel

HEAVENLY SWORD ( Ps3 )

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Zoks
Recenzent
Zoks

Broj postova : 518

HEAVENLY SWORD ( Ps3 ) Empty
PostajNaslov: HEAVENLY SWORD ( Ps3 )   HEAVENLY SWORD ( Ps3 ) Emptyuto vel 28, 2012 8:09 am

[ eng.njem.fran.spanj.ital.]

* Nabijena emocijama, nevjerovatno lijepa i s neusporedivim likovima igra "Heavenly Sword", pokazuje sta se u PlayStation 3 krije. Dramaticna prica o osveti prati Nariko 1-nu vatrenu, crvenokosu junakinju na njenom putu osvete protiv kralja i njegove vojske. Pritom se sve vrti oko svetog maca ("Heavenly Sword"), koji je nekada pripadao mocnom bozanstvu. Tim macem nemoze nikada upravljati obicni smrtnik bez da mu se ne oduzmu zivotne sile,nosioci umru u roku nekoliko sati.Nakon sto je kralj ( glumi ga Andy Serkis, poznat iz "Gospodara prstenova" i "King Konga") unistio ratnicki klan koji je prethodno cuvao sveti mac, uzima kcer vodje klana Nariko. Prije nego sto se Nariko prepusti svojoj sudbini, ona zeli 1-nu posljednju misiju ispuniti i poduzeti mjere protiv kralja i njegove vojske. "Heavenly Sword" objedinjuje slike kao iz najboljih akcijskih filmova s pionirskim, free-borbenim sistemima. Mozes 1-nostavno birati između razlicitih tipova maceva i drugih oruzja. Zahvaljujuci najnovijoj tehnologiji fizike,destruktivne bitke dobivaju epske razmjere.Napadas ne samo svoje protivnike, vec i okolinu.Bori se kroz bujne graciozne krajolike u zraku, iznad vode, drveca i mnogih drugih mjesta usavrsavaj svoju vjestinu. Protivnici nastupaju ili u dobroj koreografiji kao tim ili pojedinacno. Kada se nekoliko 10-taka napadaca,ili cak cijela vojska na tebe sruce, pruza stvarnost nevidjenu ucinkovitost.

Prodana !
[Vrh] Go down
harley_quinn
Moderator
harley_quinn

Broj postova : 432

PostajNaslov: Re: HEAVENLY SWORD ( Ps3 )   HEAVENLY SWORD ( Ps3 ) Emptyuto vel 28, 2012 12:46 pm

poceo je spika igrat, pa sam bacila pogled,
izgleda jako zabavno i dinamicno.
[Vrh] Go down
http://sonjecka.blog.hr
Frank
Beginner
Frank

Broj postova : 46

PostajNaslov: Re: HEAVENLY SWORD ( Ps3 )   HEAVENLY SWORD ( Ps3 ) Emptyuto vel 28, 2012 2:21 pm

Da pomognem kolegi Zoksu i istaknem najvažnije značajke HS-a:
- odlična priča i zanimljivi likovi
- odličan soundtrack i voiceacting
- trajnost igre od cca 5h!
- najiritantniji završni boss nove generacije konzola!
[Vrh] Go down
Zoks
Recenzent
Zoks

Broj postova : 518

PostajNaslov: Re: HEAVENLY SWORD ( Ps3 )   HEAVENLY SWORD ( Ps3 ) Emptyuto vel 28, 2012 8:15 pm

Lakse je gledati kad neko igra i zezati ga Bad Teeth

Tako je kolega Frank !
Gdje ja stadoh.., ti produzi.

I tako ja uskoro zavrsavam pisanje "recenzija"
Nek malo mladji pisu,dosta sam ja bijo "Mladji referent" Cool
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: HEAVENLY SWORD ( Ps3 )   HEAVENLY SWORD ( Ps3 ) Empty

[Vrh] Go down

HEAVENLY SWORD ( Ps3 )
[Vrh]