Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum namijenjen posredstvu između zamjene/posudbe igara, boljem upoznavanju naših sugrađana kroz prizmu gaminga te postavljanju temelja nekim budućim prijateljstvima.

Početna stranicaGalleryPretraľnikLatest imagesRegistracijaLoginFacebook grupaYoutube channel

WOLFSTEIN:Youngblood PS4

Go down 
Autor/icaPoruka
Zoks
Recenzent
Zoks

Broj postova : 518

WOLFSTEIN:Youngblood PS4 Empty
PostajNaslov: WOLFSTEIN:Youngblood PS4   WOLFSTEIN:Youngblood PS4 Emptyuto ruj 17, 2019 6:05 pm

- Junge ,uz Paris kekse lakse je odigrati spiele – umjesto grickanja noktiju - grickaj kekse..

-Paris 1980-te

- Wolfenstein: Youngblood je potpuno nova kooperativna pustolovina od poznatog  i nagradjivanog programera  Wolfenstein II: The New Colossus, u saradnji s lyon Arkane Studios.
Igrajte kao 1-na od Blazkowicz  cerki koje prozivljavaju misiju pronalaska nestalog oca u Parizu uz potpuno NEU arsenal novih WAFFEN and NEW i sposobnosti i izbacite naciste iz grada

- B. J. Blazkowicz nestaje - junak druge americke revolucije. 12 Jahre nakon dogadjaja Volfensteina II: New Kolossus  B.J.je nestao  nakon misije od strane rezima u okupiranom Parizu. Sada B.J.-ove cerke blizanke Jess i Soph moraju dokazati obucenest nakoh godina obuke svog ocvrslog oca ukoliko ga ikad vise zele viĐeti. Udruzite se s novom grupom boraca za slobodu i prezivite uznemirujucu alternativnu u Parizu  1980-ima.

- Odigro sam igru i u potpunosti sam zadovoljan sa AI ,a i poprilicno sam zadovoljan osim nekoliko promasaja sa kojima igra kuburi - ALI to je samo moje licno misljenje. Takodjer sam se jako zabavio sa neprijateljskim AI - razina tezine je posebno otezana  i nije za plasljivce – moras biti STAMEN ko STENA ( Blek Stena ), ovo vrjedi posebno za bossove,

[Vrh] Go down

WOLFSTEIN:Youngblood PS4
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.