- Junge ,uz Paris kekse lakse je odigrati spiele – umjesto grickanja noktiju - grickaj kekse..
-Paris 1980-te
- Wolfenstein: Youngblood je potpuno nova kooperativna pustolovina od poznatog i nagradjivanog programera Wolfenstein II: The New Colossus, u saradnji s lyon Arkane Studios.
Igrajte kao 1-na od Blazkowicz cerki koje prozivljavaju misiju pronalaska nestalog oca u Parizu uz potpuno NEU arsenal novih WAFFEN and NEW i sposobnosti i izbacite naciste iz grada
- B. J. Blazkowicz nestaje - junak druge americke revolucije. 12 Jahre nakon dogadjaja Volfensteina II: New Kolossus B.J.je nestao nakon misije od strane rezima u okupiranom Parizu. Sada B.J.-ove cerke blizanke Jess i Soph moraju dokazati obucenest nakoh godina obuke svog ocvrslog oca ukoliko ga ikad vise zele viĐeti. Udruzite se s novom grupom boraca za slobodu i prezivite uznemirujucu alternativnu u Parizu 1980-ima.
- Odigro sam igru i u potpunosti sam zadovoljan sa AI ,a i poprilicno sam zadovoljan osim nekoliko promasaja sa kojima igra kuburi - ALI to je samo moje licno misljenje. Takodjer sam se jako zabavio sa neprijateljskim AI - razina tezine je posebno otezana i nije za plasljivce – moras biti STAMEN ko STENA ( Blek Stena ), ovo vrjedi posebno za bossove,