Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum namijenjen posredstvu između zamjene/posudbe igara, boljem upoznavanju naših sugrađana kroz prizmu gaminga te postavljanju temelja nekim budućim prijateljstvima.

Početna stranicaGalleryPretraľnikLatest imagesRegistracijaLoginFacebook grupaYoutube channel

Killzone 3

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
duxqwe
Administrator
duxqwe

Broj postova : 935

Killzone 3 Empty
PostajNaslov: Killzone 3   Killzone 3 Emptyuto vel 22, 2011 4:40 pm

Vruće, vrućije, Killzone 3...
Killzone 3 Killzone3-box-cover-art

U petak (tri dana kasnije od ostatka svijeta) 25 veljače, na police hrvatskih trgovina stiže Killzone 3. Sad već kultna Sonyeva ekskluziva.

Došlo je vrijeme kada ćete skupa Vi i vaš procesor vrištati nad nadrealnom grafikom, došlo je vrijeme kada će te se vašoj konzoli vratiti kao staroj, nikad prežaljoj ljubavi, došlo je pravo vrijeme za Killzonemaniju... A vi?! Počeli ste prodavati cigle po ulicama da bi preorder-ali svoj primjerak igre? Ili možda kupujete Helghast edition - PS3 + igra?!

Samo po sebi i nije neka nova vijest, jer recenzije su već napravljene, igra se hvali u svim segmentima. Guerrilla Games je ispunila očekivanja i otkrila eliksir mladosti (barem za svoju killzone franšizu Razz). Neki će Killzoneu 3 pronaći i zamjerke (kažu jedonoslojnoj i skriptiranoj priči), ali ono u čemu igra briljira je puna podrška za 3D televizore, puna podrška za move i drugu palicu za navigavanje...

Premda su neki skeptični prema takvom upravljanju u FPS naslovima gdje je bitna brzina i preglednost tipki, videoi potvrđuju suprotno - kretanje i upravljanje je štoviše brže, lakše, zabavnije i realističnije za korisnika.

Naravno to nebi bilo to da ekipa iz TopShopa, pardon...Sonya nije odlučila napraviti nešto oku primamljivije... a to je ništa više nego unikatna puška zvana Sharpshooter(sjećate li te se kad ste se kao djeca igrali na pa-pa, rata il kako već se zvalo; možda se pokušate sjetit popularnog seginog guna i zaraznog Duck Hunta). E pa za na starije fosile, vrijeme je nostalgije i retrogradnog amnezije na omladinske dane ponosa i slave. elephant

Bilo kako bilo, ipak, ovu vrstu zabave, ne sumnjam moći će se priuštiti samo elita ili okorjeli fanatici koji će porodati zadnji bubreg da bi si upotpunili kolekciju i inventar Helghast opreme.

Cijena same puške će biti 40$ (ukoliko nemate Move i Navigator, ne gine vam još jedan i pol papirnati Benjamin Franklin Wink), u nas slobodno dodaj još 23% cijene. I molite se Bogu da dobijete na lotu pa da osvježite svoj hardver u domaćinstvu. Razz

A evo kako izgleda revolucija fps žanra...

A ja si samo zamišljam TV s potpunom podrškom za 3D, PS3, Killzone3, Move, Navigator i Sharpshooter. I više ništa.
Život je lijep. albino

Zadnja promjena: duxqwe; ned oľu 27, 2011 11:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
GoS
Administrator
GoS

Broj postova : 281

Killzone 3 Empty
PostajNaslov: Re: Killzone 3   Killzone 3 Emptyuto vel 22, 2011 10:59 pm

pre-order je odavno pao... ufff jedva cekan. naravno nakon sta predjen ovih 278 igara sta su mi na cekanju lol
[Vrh] Go down
duxqwe
Administrator
duxqwe

Killzone 3 Empty
PostajNaslov: Re: Killzone 3   Killzone 3 Emptysri vel 23, 2011 9:32 pm

GoS je napisao/la:
... nakon sta predjen ovih 278 igara sta su mi na cekanju lol

Ima se, može se
Razz
[Vrh] Go down
duxqwe
Administrator
duxqwe

Killzone 3 Empty
PostajNaslov: Nagradna igra   Killzone 3 Emptyned vel 27, 2011 1:03 pm

Killzone 3 Killzone-3-nagradna

Iako nisam pobornik nagradnih igara ni sličnih reklama, mislim da je pošteno da saopćim ovu (iz)vanrednu vijest...

Naime hcl.hr portal daruje 2 Killzone-a. Dobro ne oni, već neki sponzor... ma nije važno tko, bitno da se može osvojit i da je učestvovanje brzo, lako i besplatno. Rolling Eyes

Ako niste pri novcu, ni novac pri vama, onda vas ništa ne košta okušati svoju sreću na ovom portalu.

Sve što trebate napraviti je registrirati se kako bi mogli ostaviti komentar u ovoj temi na forumu.

hcl.hr je napisao/la:
Sve što tražimo je da smislite hrvatski slogan za Killzone 3 (engleske ne brojimo, slogan mora biti na hrvatskom) i postate ga u ovu temu. Budite kreativni, impresionirajte nas svojim sloganima i eventualnim popratnim sadržajem koji ga upotpunjuje i zapamtite - samo jedan slogan po korisniku!

Neke moje fiks ideje za slogane:

Killzone 3 – susreti treće vrste.
Killzone 3 – za koga moje granate padaju?
Killzone 3 - erogena zona.

P.S. Pišite razmišljanja ispod, prvo konzultacije.

Kruha i igara! geek
[Vrh] Go down
duxqwe
Administrator
duxqwe

Killzone 3 Empty
PostajNaslov: Re: Killzone 3   Killzone 3 Emptypon oľu 28, 2011 9:07 pm

Igra je prošla. Nagrade osvojene. Amo mi dalje s topicom Killzone 3. OD vas koji ste je igrali da čujem kakva je...
[Vrh] Go down
Paligor
Beginner
Paligor

Broj postova : 29

Killzone 3 Empty
PostajNaslov: Re: Killzone 3   Killzone 3 Emptypon oľu 28, 2011 10:02 pm

ja sam samo demo igra (koji su odlični)
Multiplayer je veoma kvalitetan,zvuk ubitačno dobar,a igra mi se singleplayer,a igru neman Sad
[Vrh] Go down
duxqwe
Administrator
duxqwe

Killzone 3 Empty
PostajNaslov: Re: Killzone 3   Killzone 3 Emptypon oľu 28, 2011 10:27 pm

Što mi uradi nemili živote pa od mene napravi siromaha. Crying or Very sad

A valjda će se nakako ukazat ta prilika za odigranje. Razz
[Vrh] Go down
CroGunner
Beginner