nakon dužeg izbivanja članova s ove adrese, u razmaku između obveza i noćnih provoda, susretoše se tri mušketira... pa evo kratak izvještaj za sve koji su bili nenazočni tjelesno, a prisutni duhovno.
Mjesto susreta kafića kraj Rizza (nećemo reklamirati). Susretoše s
duxqwe, AlexY i GoS.
AlexY poniješe sviježe pečene Muffine, ja donijeh sendviće iz Rizza, a
GoS vriću igara za Gameteku (provjerite
listu za dodatni info).
Priča je tekla ko piće niz grlo. Mada se primjetilo da je falilo sugovornika (harley we miss you the most
). A
Lucky13 je nepredvidiv, pa smo navikli na njegove prognoze. A opet valjda će se udostojit jednom doć i zavrtit jednu rundu ili dat jednu igru u fond.
Paligor je i dalje, za masu, osta skriveni donator iz sjene. Pa valjda će se i on jednom pojavit i dopustit da ga ekipa počasti.
E, a jesan li reka da smo pili koktele, pa još po jedan shotter. Nazive koktela će van reć
GoS, ja znan da san ja svoje popija ka najveća pica, nekako mi nisu prijali, a ni shooter nisan uspija popit na eks. Ali ipak se valja zahvalit curi koja nas je počastila s lipin i pitkim koktelima.
Nakon toga ja sam morao poći, željezna kočija me čekala, a
GoS i
AlexY su se udaljili u nepoznatom smjeru u potrazi za plesnim podijem i pohotnim ženama.
Momci očekujem report.
P.S. A nama samo triba jedna prostorija, rumeno vino i vedra ekipa za
singstar party. Šalu na starnu. Idući susret
mora biti battle pred mikrofonon. Zato ko ima prostora, nek s pouzdanjem pozove i primi mirnu ekipu koja nije nasilna, ne razbija, niti divlja, već je krase izuzetne vokalne sposobnosti i ostale varijacije na temu koje treba počuti...
♫♫ Družina naša s pjesmom zakantat će vam noć ♫♫