Dogodilo se to spontano u galaksiji Mliječnog puta, na planetu s okorjelim gamerima, u Dioklecijanovu/Kerumovu gradu, u izmaglici caffe bara
Nostradmus.
Mislim da je čak stari Nostradmus u jednom od svojih centurija (stihova) predvidio susret članova velike četvorke.
Otprilike ovako je to izgledao:
Dana petog u godini jedanaestoj,
Jedan vitez spreman čeka,
Na mjestu dogovora poluđen,
Eto njemu odazvala se jeka.Uglavnom, od lica ovdašnjih okupiše se strpljivi ja (Marin), konstruktivni
@GoS (Ivo), akademik
@harley_quinn (Sonja), stoik
@Lucky13 (Krešo) i intelektualni
@AlexY (Luka).
Nas četveru ujahali u caffe bar kao jahači apokalipse.
Nije se ni sjelo, a unakrsna vatra se otvorila. Ljudi, kakav El Classico... mi smo napravili tolko finti i obrata, da na kraju nismo znali koliki je rezultat. Mreže su se tresle, tribine drhtale, publika padala u nesvjest od euforije... kakav delirij...
Ma dovoljno je reći da je druženje trajalo od 18:30 - 22:30 (kakav bejzbolski 9 inning, naša tekma je trajala dok se maratonci ne sruše s zadnjim udahom). Još i danas mi je grlo suho od lajanja.
Jedini mi se utaborili i lajemo a karavane (čitaj ljudi) prolaze.
Očekujemo komentare sudruga koji su se morali oporaviti dijalektičkih govornih mana uzrokovanih izreknutim brojem riječi u jednoj milisekudni.
Ajde drugovi, pričajte vi kako je bilo. Nek svit vidi.
P.S. O idućem okupljanju biti ćete svi pravovremeno obavješteni ovdje, pa će te moći doći na buduće unificirano okupljalište i upoznati/pridružiti se ekipi u osvajanju novih trofeja u brbljanju.